Voor wie zijn deze trainingen?

Dit zijn privé‑trainingen voor cursisten die, in zeer korte tijd, over een goede en praktijkgerichte vreemde taalkennis moeten bezitten.

Hoe wordt de cursus gegeven?

De docent komt naar uw bedrijf, uw privé-adres of naar een andere door u gekozen locatie. U kunt ook naar het trainingscentrum van Arkelstad Talen in Gorinchem komen. Na uw aanmelding komt de docent voor een eerste afstemmingsge­sprek (intakegesprek). Tijdens dit gesprek worden uw wensen en doelstellingen doorgenomen. Tevens wordt bepaald hoe lang de cursus gaat duren en worden de cursustijden nauwkeurig afgestemd op uw beschikbare tijd. Dit kan variëren van één tot meerdere lessen per week. In de praktijk blijkt dat 20 tot 30 lessen meestal voldoende is om een redelijke tot goede taalvaardigheid op te bouwen.

Privé docent

De lessen zijn individueel. De docent werkt met u samen in uw eigen studietempo en zal zijn lessen afstemmen op uw kennis en doelstellingen. Deze methode staat garant voor een optimaal resultaat in een kort tijdsbestek.

Wanneer kunt u beginnen?

De aanvang van de lessen bepaalt u zelf. Een les duurt anderhalf uur. De cursus kan zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor individuele trainingen bedragen € 60,- per uur, exclusief studiemateriaal en eventuele reiskosten van de docent (€ 0,30 per km). Voorafgaande aan een cursus vindt er een intake-les plaats, kosten van deze les bedragen € 27,50 per persoon.