Voor wie zijn deze trainingen?

Dit betreft taaltrainingen voor de medewerkers van hetzelfde bedrijf of dezelfde instelling die allemaal op korte termijn over dezelfde vreemde taalkennis moeten beschikken.

Hoe wordt de cursus gegeven?

De docent komt naar uw bedrijf of naar een andere door u gekozen locatie. U kunt ook naar het trainingscentrum van Arkelstad Talen in Gorinchem komen. Na de aanmelding komt de docent voor een eerste afstemmingsgesprek (intakegesprek) met de cursisten. Tijdens dit gesprek worden de wensen en doelstellingen van het bedrijf doorgenomen. Tevens wordt bepaald hoe lang de cursus gaat duren en worden de cursustijden nauwkeurig afgestemd op de beschikbare tijd van de cursisten. Dit kan variëren van één tot meerdere lessen per week. In de praktijk blijkt dat 20 tot 30 lessen meestal voldoende is om een redelijke tot goede taalvaardigheid op te bouwen.

Aanvang van de lessen?

De aanvang en de duur van de lessen wordt in overleg bepaald. Een les duurt anderhalf uur of twee uur. De cursus kan zowel overdag als in de avonduren plaatsvinden.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor bedrijfstrainingen bedragen € 60,- per uur voor 1 persoon. De overige cursisten in een groep ontvangen, per persoon, korting op bovenstaand bedrag.

Hieronder vindt u de kortingspercentages

 
Cursist 2 20% korting
Cursist 3 30% korting
Cursist 4 40% korting
Cursist 5 50% korting
Cursist 6 50% korting
Cursist 7 50% korting
Cursist 8 50% korting
 
De prijzen zijn exclusief studiemateriaal en eventuele reiskosten van de docent (€ 0,30 per km). Voorafgaande aan een cursus vindt een les plaats waarin de intake wordt gehouden. Kosten van deze les bedragen € 27,50 per persoon.